Sök efter vara
Skriv ett sökord.
Amnäl dig till vårt nyhetsbrev

Börja med att verifiera att du inte är en robot genoma att lösa talet nedan.

Din E-postadressDr. Weils om sin Ljudterapi CD Sound Body Sound Mind
CDn har ett urval av musik speciellt konstruerade och följer principer inom ”psychoacoustics”  (ny vetenskapligt fält som studerar ljudets effekt på medvetandet).
Musiken leder dig till en plats där healing kan inträffa. Musik kan vara ett kraftfullt redskap till healing. Klassiska musikstycken som ligger i rytm med det vilande hjärtat (70 slag per sekund) kan faktiskt lugna ner hjärtat hos en person vars hjärta slår för fort.

Jag är inte den första att upptäcka musikens helande möjligheter säger Dr. Weil.
Egyptiska läkare gav musikramsor som recept till sina patienter, för olika åkommor, så långt som 3500 B.C. I antikens Kina har ”musik”, ”medicine” och ”känsla” en förbindelse i de skrivna symbolerna. I flesta Kinesiska stavelser för ”medicin” är det samma tecken för ”musik” och ”musik” och ”lycka”.
Alltså musik som medicin är inte speciellt ny. Men uppfinningsrik inspelningsteknik är ny och spännande. Samarbetet med kompositören Joshua Leeds och brainwave experten Anna Wise har gjort det möjligt att använda denna kunskap plus all kunskap från 30 års erfarenhet inom EEG- Biofeedback, och dessa vågors betydelse för vårt allmäntillstånd.  

Resultatet är en unik CD som innehåller beat frekvenser som påverkar EEG vågorna, aktivitet, som underlättar för dig att uppnå tillstånd som skiljer sig från det vakna dagliga tillståndet.
I dessa tillstånd, djupt avslappnad men fokuserad och fortfarande i kontakt med det vakna, det är nu som positiva förändringar äger rum. Musiken är vacker och får dig att må bra — säker och glad — skapar ett emotionellt klimat för djup avslappning.
Även om CDn är ämnad för alla så är den speciellt bra hjälp för personer med sjukdom, smärta, eller för dem som upplever stress. Stress är en grundläggande eller förvärrande orsak vid all sjukdom, och ofta det som hindrar kroppens egna försök att återvända till ett hälsosamt tillstånd. När du är i djup avslappning, med de positiva känslorna som musiken genererar i din kropp, hjälper den dig upp på vägen till återhämtning likväl som till kreativitet och produktivitet.

Dr Weil säger: Jag har sagt i min bok ”Du kan hela dig själv”, och det är värt att repetera detta: jag har lärt ut att du är din egen läkare och att du kan läka dig själv. Det svåra är att få Egot ur vägen, få alla dina föreställningar bort, ut ur vägen, och bara låta kroppen läka sig själv, den vet hur. ”Sound Body, Sound Mind” är skapad för att hjälpa dig med just detta.

Joshua Leeds Sound Health Series
En ny serie med utvald klassisk musik som skapar en stimulerande rytm, för att framkalla välgörande tillstånd för olika aktiviteter. De är skapade efter tre stora pionjärer inom ljudterapi: R. Doman, Dr. G. Losanov och Dr. A. Tomatis. Producerade av Joshua Leeds och framförs av The Arcangelos Chamber Enseble.

Jonathan Goldman
Känd ljud healer använder instrument från olika antika kulturer, som Tibet, Indien mm

Janaela Hoffmans Rhythmic Medicine Series
Skapar musiken med enbart akustiska instrument och använder rytmen för att lugna ner
hjärtrytmen.

Dr. Jeffrey Thompson
Använder ljudpulser tillsammans med musik eller naturljud, för att underlätta vila, sömn, avslappning eller meditation.

Tom Kenyons Ultimate Brain Series
Psykoakustiska pulser med musik för meditationstillstånd.

RhytmPharm™
Använder rytmer från över 30 olika länder för att aktivera människans inre apotek
Varukorg
Artiklar: 0st
Summa: 0kr
Aktuellt
11 Juli 19
Filmer om Hemi-Sync
Prova på olika Meditationer med Hemi-Sync...
11 Juli 19
Se filmer om Oreganol
Det skall vara Vild Oregano från bergen kring Mede...
11 Juli 19
Se filmer om Dragon Herbs
Ron Teeguarden om Tonic Herbs...
Mer nyheter...
MCOTOOLS
Klareborgsgatan 3
414 61 Göteborg
Tel 031-24 10 20
info@mcotools.se