Sök efter vara
Skriv ett sökord.
Amnäl dig till vårt nyhetsbrev

Börja med att verifiera att du inte är en robot genoma att lösa talet nedan.

Din E-postadress

<< Tillbaka
Klicka för stor bild. Zeta Disc (slutsåld)
Zeta Disc är effektivt alternativ till värme eller kyla behandling för att minska obehag och så är den återanvändbar. Lägg den på nacken, knä, eller axlar. Materialet Zetathermide™ ger ut naturligt FAR infraröd energi.
Zeta är ett alternativ till värme/kyla behandling, den ger hjälp med att lindra smärta.

För Kylande behandling, kyl ner disc/kula och lägg på behandlingsområdet. Disc kan du fästa med plåster eller liknande, kulan kan du rulla over området.
För Värme lägg den i ett glas med varmt vatten innan du lägger den på behandlingsområdet. Zeta tech produkter är skapade till att kanalisera den naturliga FAR Infraröda energin (FIR) och andra energier till kroppen. Använd en eller flera disc varje gång för att behandling. Zeta produkter är säkra att använda för personer i alla åldrar.
Zeta produkter behöver inte värmas eller kylas innan behandling för att få FIR effekt. Den behöver bara vara i kontakt med huden. Men om du ökar temperaturen på Zeta produkter så blir FIR energin kraftigare.
För att kyla Zeta Disc eller kula placera under en isbit i 30 sekunder eller längre, Zeta disc kan också kylas ner i frysen. När den är nerkyld lägg den på området med obehag tills de har rumstemperatur. Om du vill fortsätta kylbehandling kyl ner den igen och fortsätt.


Varning:
Lägg INTE Zeta produkter i Mikrovågsugn, och koka dom INTE.
Kyl eller värm dom INTE så att du skadar huden.
Använd INTE på öppna sår eller ömma ställen.
Om du får hudirritation eller annat obehag av Zeta produkten avsluta behandling, om irritationen inte upphör, kontakta läkare.
Använd INTE för diabetiker personer med neuropathy, hjärtsjukdomar eller njurinfektioner, om du har en historia av köld skador, perifer sjukdom eller metall implantat. (slutsåld)

Pris: 150 Kr
Antal:
<< Tillbaka
Varukorg
Artiklar: 0st
Summa: 0kr
Aktuellt
11 Juli 19
Filmer om Hemi-Sync
Prova på olika Meditationer med Hemi-Sync...
11 Juli 19
Se filmer om Oreganol
Det skall vara Vild Oregano från bergen kring Mede...
11 Juli 19
Se filmer om Dragon Herbs
Ron Teeguarden om Tonic Herbs...
Mer nyheter...
MCOTOOLS
Klareborgsgatan 3
414 61 Göteborg
Tel 031-24 10 20
info@mcotools.se