Sök efter vara
Skriv ett sökord.
Amnäl dig till vårt nyhetsbrev

Börja med att verifiera att du inte är en robot genoma att lösa talet nedan.

Din E-postadress

Olja av Vild Oregano
Samtliga Oregano produkter är vildväxande örter från Medelhavets bergsområden. Den är också mycket säkrare att använda än andra populära anti-svamp medel på marknaden. Det är många som försöker kopiera vår succé med olja av oregano och kallar sina produkter för oregano eller använder det Latinska namnet “Oreganum Vulgare” för att få det att verka vetenskapligt. Detta Latinska namn används av botanister för att beskriva över 60 olika sorter av plantor, som oftast inte har några likheter med riktig oregano förutom smaken. Riktig Oregano växer enbart i speciella omständigheter för jord och klimat och kan inte bli återskapad på den egna bakgården, även om fröna är de samma och de blir planterade. Det är den perfekta omständigheterna som finns i bergen kring Medelhavet som producerar den oregano med aktiva välgörande ämnen. Vild Oregano från bergen kring Medelhavet innehåller 64% Carvarol.

Det är den perfekta omständigheterna som finns i bergen kring Medelhavet som producerar den oregano med aktiva välgörande ämnen som carvacrol. Att Carvacrol finns är en indikator på välgörande oregano av hög kvalitet, och vår Oregano innehåller 64%. Men Carvacrol är inte den enda indikator på oregano av hög kvalitet, eftersom plantan producerar över 50 substanser som verkar synergistiskt för att ge de positiva effekter, den är känd för sedan antiken.

Hur man använder Olja från Vild Oregano:
Tag en droppe eller två under tungan i jus eller vatten. Den är skarp och aromatisk. Det blir en varm känsla när den tas direkt i munnen som från vitlök eller Cayenne peppar. Värmen försvinner snabbt. Om du droppar under tungan håll kvar dropparna i några minuter under tungan då känns det inte så skarpt. Kombinera med en droppe som sväljs utan att hamna på översidan av tungan.  
Klicka för stor bild. Miracle of Wild Oregano boken
Av Cass Ingram
Wild oregano is the most powerful natural medicine known. Learn its immense powers through Dr. Ingram's thorough book, which covers all the latest scientific facts. Learn the historical use of wild oregano, including the fact that it is the hyssop of the Law (or ancient scriptures). Find out how wild oregano helps:

*reverse digestive complaints
*boost the immune system
*cleanse the body of dangerous germs including fungi, yeasts, bacteria and viruses
*preserve the body from aging and disease because of its potent antioxidant action
*protect people of all age groups from common illnesses, including infants, toddlers and even pets. Slut på förlag.


Pris: 199 Kr
Antal:
Varukorg
Artiklar: 0st
Summa: 0kr
Aktuellt
11 Juli 19
Filmer om Hemi-Sync
Prova på olika Meditationer med Hemi-Sync...
11 Juli 19
Se filmer om Oreganol
Det skall vara Vild Oregano från bergen kring Mede...
11 Juli 19
Se filmer om Dragon Herbs
Ron Teeguarden om Tonic Herbs...
Mer nyheter...
MCOTOOLS
Klareborgsgatan 3
414 61 Göteborg
Tel 031-24 10 20
info@mcotools.se