Sök efter vara
Skriv ett sökord.
Amnäl dig till vårt nyhetsbrev

Börja med att verifiera att du inte är en robot genoma att lösa talet nedan.

Din E-postadress

Ron Teeguardens Dragon Herbs
Ron Teeguarden har ökat intresset för Tonic örter och har skrivit några böcker Radiant Health with Chinese Tonic Herbs, (health beyond danger). Hans senaste bok 30 Tips for Living a Long happy Life.
Ron har tillsammans med sin fru Yanlin grundat Dragon Herbs, de började sälja Ginseng och Goji bär I USA 1971.

Tonic örter är uppbyggande de kallas också Superior herbalism, de skapar en hälsa som motstår hälsorisker, de är inte medicinska, de konkurrerar inte med västerländsk medicin utan vill introducera möjligheten att stärka hälsan med denna ört kunskap, som utvecklats under 5000 år.

Ron Teeguarden har mycket höga krav på kvalitet och säkerhet, Dragon Herbs söker ständigt efter den högsta kvaliteten på örter i hela världen, och med 30 år i branschen vet han var de mest verksamma och effektivaste örterna finns. Dragon Herbs är ett Di Tao™ bolag, Di Tao betyder Jord Tao (Dao) eller autentisk källa, och är ett grundläggande koncept inom Kinesisk herbalism, där man enbart använder den ultimata graden av kvalitet som finns att få tag på i Världen.

I urvalet av örter är exceptionell kvalitet det viktiga, priset är mindre viktigt. Att finna källan för den perfekta kvaliteten på en ört kan ta flera år, men motsvarar då den bästa standard som bedöms av ört experter, vetenskapsmän och kännare i Kina, Sydöstra Asien, Tibet, Japan och USA.

Dragon Herbs producerar nästan alla produkter i egna industrier och använder avancerade teknologier för att processa örter, och har full kontroll över hela processen från bergen, havet eller öknen, till den färdiga produkten. Just detta är orsaken till den höga kvaliteten till det förhållandevis låga priset, det finns ingen mellanhand.

Alla örter kommer från källor som vi VET är pålitliga, vi använder enbart örter som testats av våra experter vid olika steg i processen, för att försäkra oss om att örterna är totalt utan pesticider, tungmetaller, färger eller andra kemikalier. Alla örterna är garanterat rena, odlade utan kemikalier. De flesta örter växer i bergsregioner och vattnas med källvatten.
Områden utan föroreningar varifrån örterna kommer är: Bhutan, Heaven Mountain, Chiangbai Mountain, Himalaya, Indonesiens västkust mm.  

Dragon Drops
Dragon Drops är ett extrakt av den högsta kvaliteten av tonic herbs. Dragon Drops innehåller högt koncentrerade flytande örter som säljs i droppflaskor med 28 ml i varje. Dragon Drops, som har utvecklats av Ron Teeguarden, är extremt kraftfulla blandningar som tar vara på örternas kvalitet maximalt. I Dragon Drops serien återfinns några av världens mest värdefulla örter som Manchurisk Vild Ginseng med priser omkring 40000 kr för 28 g. Dragon Drops teknik tar vara på hela örten. Det finns även Vild Reishi, Duanwood Reishi, Eucommia, Vild Schizandra med Lycium och några ört blandningar som Yin Replenisher och 8 Immortals.
Örterna är extraherad med båda vatten och alkohol, för att försäkra, att alla aktiva substanser är med i denna koncentration av dessa utomordentligt kraftfulla örter. Ingen annan ört producent i världen har så höga koncentrat som Dragon Drops som har 8:1 extrakt på alla Dragon Drops örter, de flesta producenter har örter i 1:1 eller 2:1 extrakt, mycket mer utspädda.  
Örterna i Dragon Drops är extraherade i glas med låg temperatur, örterna kommer inte i kontakt med metall. Den höga kvaliteten på örterna som används och den höga koncentrationen på örterna (8:1) och den tekniskt avancerad produktionen för att bevara örterna, gör dessa örter mer effektiva än något annat som finns tillgängligt på marknaden. Det förstår du när du smakar på någon av Dragon Drops örter.

Tonic Herbalism
Inbäddar allt från TCM, men skiljer sig från ”medicinsk herbalism” på så sätt att den har betoningen på att stödja en vital hälsa, istället för att bota sjukdomar.
Tonic Herbalism skiljer sig också från TCM i det att det är Taoistisk Kinesisk Medicin, med roten i den Taoistiska traditionen där livet är i huvudsak ämnat för att kultivera människan. Det är detta som är Tonic Kinesisk Medicin, att använda vanliga och medicinska örter som redskap för att stödja denna utveckling.

Tonic Herbalism är Kinesisk Medicin. Det är ett system som är skapat för folket och det är säkert och kan användas av alla. Det är ett sammanhängande system som är enkelt att förstå. Det ger individen en kontroll över sin hälsa.

The Three Treasures
De tre skatterna (The Three Treasures), är ett begrepp inom kinesisk medicin som syftar på Jing, Shen och Qi.
Jing har att göra med vår fysiska energi som vi ärver av våra föräldrar, med både starka och svaga sidor.

Shen handlar om anden, eller psyket, sinnet, livskraften. När en person lider brist på denna energi ingrediens i livet, kan det ta sig uttryck i oro, rastlöshet och depression.

Qi slutligen har att göra med Yin- och Yangenergierna som rör sig upp och ner genom och in och ut ur kroppen. Det är det som skapar känslan av välbefinnande och måste vara i polaritet eller balans för att man ska uppnå optimal hälsa.
Enligt urgamla kinesiska läror kan de här tre energiingredienserna bli De tre skatterna i livet om de är i harmoni med varandra.


Om du vill få råd om Dragon Herbs örter kan du Ringa Johan Andao Leg. Ayurvedisk läkare tel: 0768-977577
Varukorg
Artiklar: 0st
Summa: 0kr
Aktuellt
11 Juli 19
Filmer om Hemi-Sync
Prova på olika Meditationer med Hemi-Sync...
11 Juli 19
Se filmer om Oreganol
Det skall vara Vild Oregano från bergen kring Mede...
11 Juli 19
Se filmer om Dragon Herbs
Ron Teeguarden om Tonic Herbs...
Mer nyheter...
MCOTOOLS
Klareborgsgatan 3
414 61 Göteborg
Tel 031-24 10 20
info@mcotools.se