Sök efter vara
Skriv ett sökord.
Amnäl dig till vårt nyhetsbrev

Börja med att verifiera att du inte är en robot genoma att lösa talet nedan.

Din E-postadress

Applikator, med en speciell blandning av metaller i spikarna skapas det en Galvano-elektrisk effekt, som ger en akupunkturbehandlig till området som behandlas. Det är troligen ett steg närmare ursprunget till Spikmattor som skall ha kommit från i den Vediska kulturen, och på den tiden är det mest troligt att dom använde just metall som koppar, eftersom det varken fanns plast eller järn.

Mattorna är mindre och i medicinskt gummi, lätta att placera på problemområden för att ligga eller sitta på. Det finns även rulle och bälte som underlättar behandling och dom fungerar verkligen bra. Bältet kan användas samtidigt som man sitter och jobbar, koncentrationen blir bättre andningen djupare och kroppen mer avslappnad.
Klicka för stor bild. Applikator Bältet Magiska bandet 3,3 Ag
Om du har problem med benet, armen, överkroppen så kan du vira in dig med Magiska bandet, för att behandla områden som är svåra att komma åt annars.
Steg för nålar på 3,3 mm, mängd nålar: 4200. Längd 2meter och 24 cm. För att kunna viras om ben eller överkropp för att behandla ett större område.
Material: järn, koppar, zink, nickel, silver, medicinsk gummi.  
Läs mer om Applikator Bältet Magiska bandet 3,3 Ag >>

Pris: 1066 Kr
Antal:
Klicka för stor bild. Applikator Spikmatta Quadro 4,9
Användning av platta applikatorer är det mest optimala sättet att utan varken extra insats eller hjälp utifrån säkert och effektivt avlägsna smärta, bli av med trötthet och på morgonen fyllas med vital energi för hela dagen.
Applikator, med en speciell blandning av metaller i spikarna skapas det en Galvano-elektrisk effekt, som ger en akupunkturbehandlig till området som behandlas.  
Läs mer om Applikator Spikmatta Quadro 4,9 >>

Pris: 499 Kr
Antal:
Klicka för stor bild. Applikator Liten 3,5 Ag
Liten applikatorer kan man ha på områden med smärta,trigger-punkter, områden med koncentration av akupunkturpunkter och andra områden som upptäckts med hjälp av rullar, vilket ger uttalad terapeutisk effekt. Små applikatorer rekommenderas att bäras under ett bälte, elastisk binda eller fästande bandage. Behandlingstid är från 30 minuter till 2-3 timmar.
Steg för nålar på 3,5mm, mängd nålar: 168, storlek 35x80 mm.
Material: järn, koppar, zink, nickel, silver, medicinsk gummi.  
Läs mer om Applikator Liten 3,5 Ag >>

Pris: 59 Kr
Antal:
Klicka för stor bild. Applikator Bältet Reskamrat 5,8 Ag
Upplever du problem i korsryggen när du sitter, sätt på dig bältet Reskamrat en stund när du jobbar eller vilar, energin återvänder och andningen blir djup.
Den reflektoriskt - mekaniska verkan består i att en mängd nålar gör ytliga stick i vissa regioner och på biologiskt aktiva punkter. Den består även i mikromassage av huden och underliggande vävnader. Slutsåld.
Läs mer om Applikator Bältet Reskamrat 5,8 Ag >>

Pris: 742 Kr
Antal:
Varukorg
Artiklar: 0st
Summa: 0kr
Aktuellt
11 April 18
Thyroset med Raw Vild Kelp
tyrosine ett naturligt kosttillskott med jod, spår...
20 November 17
Body Drummer Hot / Cold Massage
...
7 Juni 16
Total Sleep Mask System
Blockerar Ljus 100% ...
Mer nyheter...
MCOTOOLS
Klareborgsgatan 3
414 61 Göteborg
Tel 031-24 10 20
info@mcotools.se